Nørgård Mikkelsen 25/03/2020

Food Trends kan give flere perspektiver

Covid-19 har sat turbo på nogle food trends og bremset andre. Men tendenserne er uændrede. Vi kommer for eksempel til at handle langt mere online og spise mere klimavenligt fremover.

Med vores bog Food Trends 2020 kan du få ny indsigt og flere perspektiver på fødevareforbrugerens adfærd nu og i de kommende år. Til brug i din produkt- eller konceptudvikling. Eller i din kommunikation.

Bestil bogen nedenfor eller kontakt os for en workshop.

Læs mere om Food Trends 2020 her

Vil du have fingre i bogen?

Nye partnere

I Nørgård Mikkelsen er vi lykkedes med at sikre en dynamisk ejerkreds, hvor vi konstant udvikler,...

Mini-Foodkonference

Så er vi igen klar til at invitere til Mini-Foodkonference i samarbejde med pej gruppen, når vores...

Sælger du fødevarer?

Uanset om du er producent, retailer eller en del af food service, er det væsentligt at forstå, hvad...